Jogi nyilatkozat / Szerzői jog

A belső tartalom felelősségének korlátozása

Honlapunk tartalmát alapos gondossággal és legjobb tudásunk szerint állítottuk össze. Az oldalak naprakészségére, teljességére vagy pontosságára azonban semmiféle felelősséget nem vállalunk. Mi, mint szolgáltatók, felelősséggel tartozunk saját oldalainkra az általános törvények szerint. Azonban mi, mint szolgáltatók, nem vagyunk kötelesek ellenőrizni a weboldalunkon megadott vagy tárolt külső információkat. Miután megismertük a törvény konkrét megsértését, azonnal eltávolítjuk a szóban forgó tartalmat. Az ezzel kapcsolatos felelősség csak abban az időpontban lehetséges, amikor a jogsértés ismertté válik.

 

A külső kapcsolatokra vonatkozó felelősség korlátozása

Honlapunk harmadik felek weboldalaira mutató linkeket tartalmaz ("külső linkek"). Mivel ezeknek a weboldalaknak a tartalmára nem vagyunk hatással, ezért nem vállalunk felelősséget az ilyen külső tartalmakért. Minden esetben a kapcsolódó weboldalak szolgáltatója felel a szolgáltatott információk tartalmáért és pontosságáért. A linkek elhelyezésének időpontjában nem ismerhető fel a törvény megsértése. Amint a törvény megsértése ismertté válik, azonnal eltávolítjuk a kérdéses kapcsolatot.

 

Szerzői jog

A honlapunkon közzétett tartalmat Magyarország törvényei szabályozzák. A szerzői jogi törvény hatályán kívül eső bármilyen másolás, feldolgozás, terjesztés vagy bármilyen felhasználási forma megköveteli a szerző vagy szerzők előzetes írásbeli hozzájárulását.